Izletište i vinotočje ViniaIzletište i vinotočje ViniaPuričani 40, 43000 Bjelovar, Hrvatska

Dobro došli, na ovim stranicama vam predstavljamo izletište ''Vinia''. Kompleks se sastoji od vinarije u kojoj možete kušati vina iz naše proizvodnje, dva ugostiteljska objekta u kojima organiziramo sve vrste svečanih proslava, edukacijske dvorane namjenjene za različite seminare te rođendaonice za one najmlađe. U sklopu izletišta nalazi se igralište za djecu opremljeno prema najnovijim standardima, a nudimo i mogućnost jahanja na konjima.

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je izletište ''Vinia'' obitelji Šapić.  Udaljeni smo samo 4 kilometara od grada u pravcu Podravine, a točna lokacija nam je malo prigradsko mjesto Puričani. Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. Dakle, blizu smo grada, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka.

Sastavni dio izletišta Vinia je i objekt sa smještajnim kapacitetima u kojem se nalazi 5 dvokrevetnih soba kategorije 4 sunca (4 zvjezdice), koje su većinom opremljene masažnim kadama, LCD televizorima, minibarom, klima uređajima te imaju vlastitu terasu sa pogledom na pitome bilogorske pejzaže. Cijena dvokrevetne sobe je 440,00 kn (za dvije osobe), u cijenu je uključen i doručak za dvije osobe, boravišna pristojba je 6,00 kn/osoba/dan. Osim soba u ponudi imamo i apartman za 2-8 osoba kategorije 3 sunca koji se sastoji od dvije spavaće sobe, boravka sa vlastitom kuhinjom, kupaonice, natkrivene terase sa velikim drvenim stolom i roštiljem. Apartman je klimatiziran i opremljen Tv. Pristup internetu u svim našim objektima je besplatan.


Organiziramo

  • Proslave svih svečanosti (krizme, prve pričesti, krstitke)
  • Obiteljske ručkove
  • Domjenke
  • Organiziranje edukacija i različitih seminara
  • Školske izlete (za osnovnu i srednju školu)
  • Terensku nastavu
  • Vrtićke izlete
  • Jahanje konja
  • Rođendane


Ponuda jela i vina

Nismo zaboravili ni na domaću i tradicionalnu hranu našeg kraja. Vikendom imate priliku kušati jela pripremljena prema jelovniku iz ''Bakine kuhinje'', a organiziramo i obiteljske ručkove. Preko tjedna nudimo jela po narudžbi (24 sata ranije).

U ponudi imamo jela s roštilja, a po narudžbi janjetina s ražnja i janjetina i teletina ispod peke. Ovdje pogledajte i detalje Jelovnika.

U ponudi vina imamo: Rajnski rizling, Muškat žuti, Traminac, Graševinu, Pinot sivi i Pinot crni. Ovdje pogledajte detalje Vinske karte.


Rođendaonica

Mislili smo i na one najmlađe. Pored uređenog kompleksa za odrasle, nalazi se posebno uređena i opremljena rođendaonska prostorija gdje djeca mogu  uživati u disco plesu, karaokama, tomboli, igrama iznenađenja – a sve pod budnim okom i uz stručno vodstvo tete animatorice. Pored rođendaonice Vaši najmlađi se mogu igratina prekrasnom dječjem igralištu opremljenom prema najnovijim standardima te hraniti i jahati konje i družiti se sa ostalim našim životinjama.

 


View Larger Map

Kontakt osoba

Izletište i vinotočje Vinia

Puričani 40, Bjelovar

tel: 043/636-206

faks: 043/236-996

mail:

web: www.vinia.hr

Youtube: www.youtube.com/user/IzletisteVinia

Ostali kontakt podaci

Saša Šapić

Vlasnik

tel: 043/636-206

mob: 091/484-7300

faks: 043/236-996

mail:

Slobodno nazovite ili ispunite formular za povratni poziv

Sadržaji i mogućnosti

TV

Laptop

Parking

Hodanje/Hiking

Jahanje

Igralište za djecu

Igre s loptom

Nogomet (mali)

Ubiranje plodova - berba

Romantični odmor

Proslava praznika

Proslave rođendana

Krstitke

Svadbene svečanosti

Posebne prigode

Prihvaćamo kreditne kartice

Rad na imanju

Nekretnina na selu

Služimo doručak

Služimo ručak

Služimo večeru