Seoski turizam PirakBrdo sv. Vid, 43 240 Čazma, Hrvatska

Seoski Turizam Pirak - dobrodošli u Zmajevo gnijezdo

...oaza mira, sklada prirode, kultiviranog krajolika i čovjeka, za svakoga tko se želi odmoriti od svakodnevne vreve i stresa...

 

Uz našu obitelj tijekom cijele se godine možete baviti vinogradarstvom i svim poslovima kojima smo i mi okupljeni na našem gospodarstvu. Možete njegovati cvijetnjake koji okružuju naš stari čardak, kositi travu, plijeviti vrt i okopati biljke i trsove.

Zmajevo gnijezdo okruženo je šumama u kojima su uređene staze za šetnju, branje gljiva, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu. Vaše dijete ovdje može naučiti sve o šumi, livadi, bari, potoku. Zmajevo gnijezdo pruža vam mogućnost jahanja, vožnje moslavačkim fijakerom i mnogobrojne izlete u okolicu.

...tradicija vinogradarstva...

Zmajevo gnijezdo okruženo je vinogradima. Obitelj Pirak generacijama se bavi vinogradarstvom i podrumarstvom. Uzgaja sorte frankovka, graševina i rizling. Sočno grožđe postaje božanski napitak u podrumu staroga čardaka oživjelog pomnim radom obitelji i prijatelja.


...ljepota prirode, pogledi u daljinu...

U Zmajevom gnijezdu probudit će vas pjev kosa ili koje druge pjevice, sjedeći pod trijemom za doručkom ili ručkom zateći će vas igra vjeverica, a kada se popnete do vrha brežuljka, oko ćete odmoriti ljepotom krajolika i pogledom u daljinu koji seže do Medvednice, Kalnika, Ivanščice, Bilogore, Vukomeričkih gorica, Siska...Samo mali dio nepregledne daljine utapa se u stoljetnim šumama Moslavačke gore koje kriju brojne stare gradine i utvrde: Garić, Košuta i Jelen grad.


Smještaj

... širokom horizontu skriveno utočište tradicije i moslavačkih običaja...

Zmajevo gnijezdo u svojem starom čardaku omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe.

Uz sobe uređene u etno stilu, nudimo tri prostora za vaše veselice ukupnog kapaciteta 130 mjesta ljeti i 80 mjesta zimi.

Proslave

...mjesto pjesme, plesa, zabave i veseljaka za svakoga tko u radnome tjednu ili posebnoj obiteljskoj prilici želi doživjeti nešto posebno...

Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo vam zmajsku zabavu. Za vaše novorođenče i dijete organiziramo krstitke i proslave rođendana. Svojem poslovnom partneru možete pružiti nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama, uživanje u našim moslavačkim jelima, vinima i likerima.

Zmajevo gnijezdo vam pruža mogućnost vožnje u old timer kabriolet vozilima, osigurava vam izlet na paintball igralište, igre orijentacije i druge adrenalinske doživljaje.

Kuhinja

...nenadmašni mirisi pravi domaći što dolaze iz lonca...

Svaki kutak starog čardaka oživljavaju nenadmašni mirisi: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume. Mijenjaju se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, iz godišnjeg doba u godišnje doba - sve po prirodnom redu i zakonima - što se uzgoji u vrtu i dvorištu ili dozrije u prirodi - to popunjava jelovnik.

...žganci, juhe, gibanice, štrudlini, kobasice, domaći kruh ili brašnjače...

Zadivit će vas kuhinja Zmajevog gnijezda u kojoj se sve redom nižu stara moslavačka jela: žganci s raznim prilozima, juhe na kiselo, pečenja s prilozima, gibanice i štrudlini i sve ostalo po vašoj želji i narudžbi. Za predjelo su obvezne moslavačke brašnjače - kobasice od kukuruznog brašna i mesa, domaći kruh, sir s vrhnjem...

(preuzeto sa www.seoskiturizam-pirak.com)


View Larger Map

Kontakt osoba

Seoski turizam Pirak

Brdo sv. Vid, Čazma

tel: 098/799-439

mail:

web: www.seoskiturizam-pirak.com

Slobodno nazovite ili ispunite formular za povratni poziv