OPG TišinićTaborište 87a, 44250 Petrinja, Hrvatska

Otvoreni smo subotom i nedjeljom od 9 do 22 sata.

Ostale dane po najavi.

Ponuda

Razgledavanje (domaćih i divljih) životinja - mini zoo

Izletište "Korablja Tišinić" dom je nesvakidašnim životinjama za ovo područje. U ugodnoj šetnji našim izletištem tako možete vidjeti: ukrasne kokoši, ukrasne guske, ukrasne fazane, koze, divlje svinje, klokana, rakuna, dikobraza, a imanjem slobodno šetaju ljama, krdo jelena lopatara i dva prekrasna psa tornjaka.

Za veće skupine tj. organizirane posjete razgledavanje životina odvija se u pratnji domaćina Bože koji će vam odgovoriti na sva pitanja u vezi životinja. Naći će se tu i pokoja anegdota iz života na OPG Tišinić.

 

Zabavne igre za djecu

Prostrano imanje izletišta "Korablja Tišinić" idealno je za djecu jer nudi razgledavanje životinja, mnogo prostora za šetnju, trčkaranje i igru daleko od gradske vreve i opasnih prometnica.

Veliku radost djeci pruža vožnja u maloj traktorskoj prikolici koju vuče restaurirani traktor, oldtajmer, marke "Fend".

Izletište "Korablja Tišinić" idealno je za organizirane posjete djece vrtićke ili školske dobi tj. organizaciju škole u prirodi. Za organizirane posjete ponuda uključuje postavljanje zabavnog parka za djecu tzv. "tvrđave".

 

Hrana i piće

Ponuda izletišta "Korablja Tišinić" obuhvaća široki raspon gotovih jela i jela po narudžbi, s roštilja ili iz krušne peći, pića i slastica. Zavisno od vremenskih prilika, (godišnjeg doba) i želja posjetitelja, hranu i piće poslužujemo u autentičnoj posavskoj korablji ili na natkrivenoj terasi u okviru koje se nalazi i krušna peć.

S trenutnim kapacitetom od 80 mjesta izletište "Korablja Tišinić" vrlo je pogodno za proslave i svečana događanja u vašoj obitelji.

Zasebna prostorija kapaciteta 20 do 25 mjesta interesantna je poslovnim korisnicima za organizaciju:

  • poslovnih ručkova,
  • svečanih sjednica,
  • proslava obljetnica,
  • prezentacija vaših proizvoda.

Izdvojenost izletišta vrlo je pogodna za "team bilding" i "team spirit" druženja.

 

Smještaj

Ako ste u posjeti, na proputovanju ili pak duže boravite u našem kraju, nudimo mogućnost noćenja s doručkom. Relativna blizina državnih cesta D30 i D37 koje osiguravaju brz nastavak vašeg putovanja dodatna je pogodnost.

Spavaće sobe su dvkrevetne, novouređene po starinski, ali sa svim suvremenim pogodnostima kao što su pokrivenost signalom mobilnih operatera i bežični internet (Wi-Fi) na lokaciji.

Stara korablja, čisti zrak, blizina šume i nazočnost brojnih životinja na imanju garantiraju jedinstven i neponovljiv doživljaj.

 

(preuzeto sa www.turizamtisinic.hr)


View Larger Map

Kontakt osoba

OPG Tišinić

Taborište 87a, Petrinja

tel: 044/861-305

tel: 099/851-4764

faks: 044/861-166

mail:

web: www.korablja-tisinic.hr

Slobodno nazovite ili ispunite formular za povratni poziv